Η ιστορία μας…

Η ιστορία μας…

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1920 από τον Παναγιώτη Δαγρέ και είναι μια από τις πρωτοπόρες και παλαιότερες επιχειρήσεις στον χώρο παρασκευής και τυποποίησης αλλαντικών. Οικοδομώντας το μέλλον της σε ένα σύγχρονο μοντέλο ανάπτυξης, η εταιρία ΔΑΓΡΕ οδηγούμενη πλέον από τη τέταρτη γενεά της οικογένειας, διευρύνει συνεχώς την δυναμική της με σταθερή διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων που διαθέτει στην αγορά.

Διαθέτοντας την πιο προηγμένη τεχνολογία σε συνδυασμό με το άρτια καταρτισμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, με δίκτυο διανομής Πανελλαδικής εμβέλειας, συγκαταλέγεται μέσα στις κορυφαίες επιχειρήσεις του είδους.

Η ταχύτατη εκτέλεση των παραγγελιών, η συνέπεια η άψογη συνεργασία με τους πελάτες και η διατήρηση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της, αποτελεί τον πυρήνα της φιλοσοφίας που την χαρακτηρίζει. Η μεγάλη γκάμα αλλαντικών ΔΑΓΡΕ, καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς, με τυποποιημένες συσκευασίες παραδοσιακών στάνταρτ.

Με γεύσεις από παλιές παραδοσιακές συνταγές, τα αλλαντικά ΔΑΓΡΕ παραμένουν το ίδιο αγνά και σπιτικά, με σεβασμό στην παράδοση, όπως ξεκίνησαν από την αρχή του εικοστού αιώνα με…

αναλλοίωτη γευστική παράδοση.

Βρείτε μας στο χάρτη


Συνταγές

Στείλε μας τη δική σου συνταγή στο info@dagre.gr

Social media